Consultancy

Wij helpen u bij het maken van voorspellende analyses

Haal het meeste uit uw inlichtingenverzamel- en analysetraject

Bij Blue Team Intelligence helpen we u om proactief (voorspellend) te werken op het gebied van inlichtingenanalyse en -management. Wij geloven daarbij in de kracht van een gestructureerde, multidisciplinaire aanpak. Het stellen van de juiste vragen aan het begin van de inlichtingencyclus staat daarbij centraal. Besluit u ons in te huren voor consultancy? Dan ziet de samenwerking er als volgt uit.

Allereerst gaan we uitgebreid in gesprek voor het bespreken van wensen en mogelijkheden. We brainstormen, vragen, checken en vragen door. Samen verfijnen we de initiële vraag of wens en pellen deze af tot de eigenlijke inlichtingenvraag. Daarna bekijken we of het in eerste instantie gewenste eindproduct daadwerkelijk aansluit bij die vraag en stellen we het zo nodig bij.

Daarna gaan we samen zo gericht en efficiënt mogelijk aan de slag met het verzamel- en analyseproces, en werken we toe naar het gewenste resultaat.

Ons consultancypakket is breed. Naast begeleiding van het proces bieden we ook ondersteuning door het bouwen van tooling en het ontwikkelen van nieuwe analysemethodes. Ook kunnen we diverse trainingen <link> inpassen in het samenwerkingstraject.

Wij bieden consultancy op maat

Iedere organisatie en ieder bedrijf is uniek. Daarom leveren we maatwerk. Of uw organisatie nu hiërarchisch is of zich kenmerkt door een netwerkomgeving: samen vinden we de oplossing die de beste integrale inlichtingenanalyse en -verwerking mogelijk maakt. Daarbij sluiten we onze tooling en systematiek naadloos aan op de werkprocessen van uw organisatie of bedrijf.

Liever volledig uitbesteden?

Wilt u (een deel van) de werkzaamheden liever volledig besteden? Ook dat is mogelijk. Wij staan voor u klaar om u van a tot z te ontzorgen als het gaat om management en uitvoering van uw inlichtingentraject.

Meer weten of de mogelijkheden verkennen voor uw organisatie of bedrijf?