Onze Diensten

Wij helpen u bij het maken van voorspellende analyses

Consultancy

Met een breed consultancypakket helpen wij uw organisatie of bedrijf om proactief (voorspellend) te denken, sturen en werken op het gebied van inlichtingenanalyse en -management.

Management en uitvoering

Met onze uitgebreide kennis van en ervaring in inlichtingenverzameling, -analyse en -verwerking, kunnen wij het management en de uitvoering van het inlichtingentraject van a tot z voor u verzorgen.

Training

Onze trainingen omvatten het hele spectrum van de inlichtingencyclus en zijn stuk voor stuk praktijkgericht en interactief. Uw wensen bepalen hoe de training op maat er voor u uit gaat zien.

Onze unieke werkwijze – proactief informatiegestuurd werken – heeft zich succesvol bewezen en biedt tools die u direct kunt toepassen in de praktijk. In tegenstelling tot andere organisaties richten wij ons niet primair op historische data of trendanalyses om te kijken hoe de toekomst zich ontwikkelt.
Wij baseren ons naast (recente) historische informatie vooral op het heden, op factoren die u als organisatie in uw missie beïnvloeden en de onzekerheden die hieruit ontstaan. Op basis daarvan ontwikkelen we realistische toekomstscenario’s en bepalen we het meest waarschijnlijke scenario. Hierdoor heeft u in een vroeg stadium een beeld van de toekomst en kunt u daar tijdig op anticiperen – het geeft inzicht, tijd en dus handelingsperspectief.

7 + 3 =

“Is úw organisatie al voorbereid op de risico’s van morgen?”