Training en kennisdeling

De juiste kennis in huis en het hele spectrum van de inlichtingencyclus begrijpen. Dan wordt informatie gestuurd denken, sturen en werken een stuk eenvoudiger.  

Praktijkgericht en interactief

Blue Team Intelligence biedt trainingen binnen het hele spectrum van de inlichtingencyclus aan. Van geo-inlichtingen tot inlichtingenmindset. Van analyses maken tot aan hoe je dit het best kunt presenteren in briefings en inlichtingenrapportages.  

Alle trainingen die wij aanbieden zijn interactief en refereren we naar veel praktijkgerichte voorbeelden. Want dan gaat het pas écht leven. Verken ons aanbod hieronder. Liever een op maat gemaakte incompany-training, op zoek naar een spreker of interesse in een samenwerkingssessie? Ook dat is mogelijk. 

  • Training Geo-inlichtingen

    Van een basistraining over geografie en geografische producten tot aan het gebruik van remote sensing voor inlichtingen en geo-AI en Open Source Imagery Intelligence. We vertellen jou en je team er graag meer over.

  • Trainingen inlichtingen management

    Ontwikkelen van informatiebehoefte, verzamelmanagement, inlichtingen verwerking en rapporteren en presenteren. Vier verschillende trainingen die van belang zijn binnen goed inlichtingen management. Nieuwsgierig?

Een training op maat gemaakt voor jouw organisatie?

‘’Bas heeft verschillende casussen ontwikkeld waar wij tijdens een opleidingstraject dankbaar gebruik van maken. Naast inhoudelijke kennis heeft Bas ook de kunde om dit goed over te brengen op de groep en daarmee onze klanten te inspireren.’’
Katinka Kamerman en Jacco Zwijnenburg Esri Nederland

Laten we samen de informatiebehoefte in kaart brengen.

Ontdek welke training het beste bij jouw organisatie past.