Samenwerkingen

Samen kom je verder, daar zijn wij van overtuigd. En met elkaar maken we de wereld een stukje veiliger en inzichtelijker. We zijn trots op onze partners en halen voldoening uit onze betrokkenheid bij diverse maatschappelijke initiatieven.

Partner van Esri Nederland

Sinds 2022 werken wij samen met Esri Nederland en nemen wij deel aan het startup-programma. Onze unieke benadering van voorspellende analyses en onze toepassing van inlichtingen in het geografisch domein staat hierbij centraal.  
 
Met dit partnership zijn wij in de gelegenheid om gebruik te maken van de bestaande mogelijkheden van ArcGIS en kunnen wij onze klanten meenemen in de wereld van geo-analyses en kaarten.  

“Blue Team Intelligence heeft unieke kennis en ervaring op het gebied van het integrale veiligheidsdomein, inlichtingen en opsporing. 
Een domein waarbinnen onze (potentiële) klanten vaak specifieke vragen hebben. In Blue Team Intelligence hebben wij een partner gevonden die haar expertise kan inzetten om deze klanten te ondersteunen.''
Maartje Holtslag Startup-manager Esri Nederland

Maatschappelijke initiatieven

Niets is mooier dan onze kennis en kunde belangeloos in te kunnen zetten voor organisaties en projecten die ons raken. Want met elkaar komen we een stap verder. We halen dan ook veel voldoening uit de samenwerkingen die wij hebben met: het Veteranen Search Team (VST), Justdiggit en Stichting Nationaal Monument Kamp Amersfoort.  

Samen kom je verder
Zo ondersteunen wij het VST bij het uitvoeren van (geografische) inlichtingenanalyses in de zoektocht naar vermiste personen. Voor Stichting Nationaal Monument Kamp Amersfoort voeren we geografische analyses uit. De stichting heeft de moeilijke taak om aan de hand van verspreide en verloren gewaande documenten het verleden te reconstrueren.  

“De discrete en accurate werkwijze van Blue Team Intelligence is een absolute win bij ieder geo-gerelateerd vraagstuk. Voor ons als Veteranen Search Team geldt dat wij voorheen pas inzicht in de zoekgebieden kregen als we daadwerkelijk in het veld stonden. 
Blue Team Intelligence ontwikkelde daarom speciaal voor ons een applicatie waarmee wij zoekacties efficiënt kunnen plannen en monitoren. Nu weten we exact in welke omgeving we ons gaan begeven, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op een zoekactie. 
De helpdesk van Blue Team Intelligence staat daarbij 24/7 voor ons klaar.”
Dennis van der Kraats Voorzitter Veteranen Search Team

De kracht van geografie in vermissingszaken

Gaan wij samenwerken? Ik ben benieuwd naar je verhaal en zie je reactie tegemoet.

Bas gaat graag met je in gesprek.