Ontwikkeling (geo)tooling

Ontdek de kracht van geografische analyses en hoe dit bijdraagt aan meer inzicht in bestaande analyses bij complexe intelligence vraagstukken.

Meer perspectief en direct van waarde in de operatie

Alle informatie inzichtelijk op 1 kaart. Dat biedt breder perspectief en geeft veel nieuwe analyse mogelijkheden.

Door op maat gemaakte geo-tooling te ontwikkelen wordt locatie-data zichtbaar op een kaart. De inzichten die ontstaan uit deze analyses, zijn waardevol op strategisch niveau en direct toe te passen in de operatie. Dit zorgt voor de juiste beslissingen en maakt direct en adequaat handelen mogelijk. Data op een kaart weergeven is een verrijking op bestaande analyses en genereert een andere kijk op de problematiek. 

Ieder vraagstuk is uniek

De kracht van een op maat gemaakte (geo)tool zit hem in spot-on inzicht en de juiste informatie op het juiste moment kunnen leveren. Of het nu gaat om een verrijking van een bestaande analyse of een volledig nieuwe tool.  

Zo krijgt een complex intelligence vraagstuk, ineens een concreet en helder plan. Samen gaan we aan de slag en ontfermen we ons over die vraagstukken. Van het advies tot aan de ontwikkeling van (geo)tooling die aansluit op bestaande werkprocessen. Van idee tot implementatie. Samen zetten we de volgende stap in informatiegestuurd werken. 

Ontdek de waarde van op maat gemaakte (geo)tooling

‘’Blue Team Intelligence is een partij met een goede drive en een enthousiast team. De kennis en ervaring in het satelliet-data domein en hun proactieve houding in de (door)ontwikkeling van het, voor ons relevant, guerillakweek-project rond hennep was erg waardevol. We zijn nu in staat om zowel satellietfoto’s. AI, IR als RGB in te zetten in dit project. Dit levert niet alleen een betere data-analyse op, het biedt ook voordeel aan de controle/inspectiekant met drones.’’
Roland van Rooij Projectleider bij Platvorm Veilig Ondernemen – Limburg

Voor elke vraag, een op maat gemaakte (geo)tool. Als sociaal-geograaf kan ik niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Verken vrijblijvend de mogelijkheden.