Wij zijn 
Blue Team Intelligence

Wij ondersteunen organisaties bij het proactief en informatiegestuurd handelen en maken van een complex intelligence vraagstuk een concreet en helder plan.  

Met militaire precisie 

Met jarenlange ervaring bij inlichtingenorganisaties op zak, werken we sinds 2021 dagelijks met onze klanten aan complexe intelligence vraagstukken. Vraagstukken die zich kenmerken door veiligheidsrisico’s.

Vanuit Blue Team intelligence ondersteunen wij deze organisaties bij het proactief en informatiegestuurd werken. Door toepassingsgericht en met militaire precisie de juiste (geo)tooling aan te bieden of specifieke kennisoverdracht plaats te laten vinden. Want alles wat Blue Team Intelligence doet, is informatiegestuurd. We plaatsen data in context en zetten dit om naar scenario’s en indicatoren. Dit zorgt voor inzicht en creëert direct handelingsperspectief.

Kennis en praktijkervaring

Door onze domeinkennis binnen de Openbare Orde en Veilig (OOV) en Defensie maakt dat wij jouw wereld en vraagstukken als geen ander begrijpen.  

Een samenwerking met ons kenmerkt zich dan ook door proactiviteit, korte lijnen, heldere communicatie, nieuwsgierigheid en wendbaarheid. Van concrete adviesrapporten tot aan (geo)tools waar klanten direct mee de operatie in kunnen gaan.  
 
Voorbereid zijn op de risico’s van morgen, dat gunnen wij iedereen.

Meet the team

 • Bas Ooink

  Als sociaal geograaf is Bas veertien jaar actief geweest voor inlichtingenorganisaties bij defensie en politie. Hierbij heeft hij in missiegebieden ruime ervaring opgedaan wat hij nu toepast bij klanten.

  Wendbaar en gewoon doen, past Bas helemaal. Hij is een expert op het gebied van geospatial analyses en krijgt energie van innovatietrajecten binnen het inlichtingendomein.

 • Stefan Sijbesma

  Als voormalig operationeel commandant heeft Stefan uitgebreide ervaring in het herkennen van de operationele behoeften van organisaties. In deze rol was hij sterk afhankelijk van beschrijvende, verklarende en voorspellende inlichtingenproducten.

  Het is dan ook niet gek dat Stefan graag het informatiemanagement systeem in kaart brengt. Korte lijnen en heldere communicatie hierbij gegarandeerd.

 • Jakob Hogenkamp

  Met een passie voor het maken van mooie kaarten en nieuwsgierigheid voor topografie, is het niet gek dat hij het het liefst elke dag met geografische informatie wilt werken.

  Om zichzelf hier optimaal in te ontwikkelen in dit vakgebied, volgt Jakob na de bachelor ‘’Geo, Media & Design’’ nu de master ‘’Geographical Information Management and Applications’’ aan de TU Delft.

Voor wie werkt
Blue Team Intelligence