On-site ondersteuning

Een heldere visie ontwikkelen over en inzicht creëren in het informatiemanagement proces. Dit biedt structuur, efficiëntie en is van grote waarde voor de operatie.  

Meer structuur, efficiënter te werk

Binnen de OOV-wereld staat veiligheid voorop. Voor elk vraagstuk is het van belang dat alles gestroomlijnd verloopt en naadloos op elkaar aansluit.

Een heldere visie en een gestructureerd informatieproces kan bijdragen aan het efficiënt inzetten van mensen en middelen. Ook ben je hierdoor in staat om meer uit de bestaande informatie te halen. Dat wil jij toch ook?  

Je informatiemanagement op orde 

Wij geloven in de kracht van een sterke visie op informatiemanagement. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk dat is en welke waarde dit heeft voor de operatie.  

Bij Blue Team Intelligence nemen we je mee in dit proces en zetten we alles weer op scherp. Wat we zoal doen? Het (her)formuleren en operationaliseren van de inlichtingenbehoefte, het doen van een risico-inventarisatie en bijvoorbeeld het ontwerpen van een efficiënt inlichtingenplan. Zodat de organisatie nog gestructureerder, efficiënter en toekomstbestendiger te werk kan gaan.

Inspiratiesessie of samenwerkingssessie op locatie?

’Met Blue Team Intelligence werken we samen in het Noord-Limburgse regiodeal project Innovatieve Controlemethoden. Vaak blijven dit soort projecten hangen in de ideeën fase. Door de inzet en begeleiding van BTI krijgen de verschillende partners in dit project steeds beter zicht op risicolocaties en gaan we daar daadwerkelijk mee aan de slag. Learning by doing, daar hou ik van!’’ 
Leonie Bouwknegt Stafadviseur Ondermijning bij Politie Nederland

We helpen je graag een stap verder en kunnen niet wachten om een data deep-dive in je organisatie te nemen. Laten we samen de mogelijkheden van informatiegestuurd werken verkennen.

Neem vrijblijvend contact op.